Articles

 A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host!?

Sigurisht që PO!Përderisa domaini regjistrohet nën emrin dhe të dhënat tuaja personale apo të...

 Pas pagesës për regjistrim domaini ose plan hosti si të veproni

Menjëherë pasi të keni realizuar pagesën dhe pas verifikimit të saj në mënyrë automatike për pak...

 Çfarë është hapësira SSD dhe çfarë është bandwidth

Hapësira e një serveri tregon kapacitetin që ju keni në dispozicion për faqen tuaj. Zakonisht për...

 Çfarë është web hosting

Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një...

 Çfarë janë “Name Servers” (DNS)!?

Në momentin kur ju shtypni www.ams.al, lind pyetja; si mundet kompjuteri të gjejë këtë pikërisht...

 A mund të zgjedh plesk apo cPanel!?

Çdo paketë hosti vjen me një panel kontrolli të caktuar. Dy lloje të panbelit të kontrollit që...

 Çfarë janë faqet error 404!?

Shpesh herë ndodh që tëndeshemi në një faqe të gabuar ose joekzistente (ajo faqe mund të jetë...

 Diçka për fjalën domain

Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në...

 Çfarë është një Subdomain!?

Subdomainet janë zgjatime të domainit kryesor.Për shembull, tek faqja kryesore ofris.al, mund të...

 Çfarë është parkimi i domaineve (Parked Domain)!?

(Parked Domain), Parkimi i domaineve mundëson (kundrejt një pagese të vogël ose pa pagesë si në...

 Çfarë është Add-on Domain

Add-on Domain është një domain i plotë funksional që do të shfrytëzojë një folder në faqet...