Pas pagesës për regjistrim domaini ose plan hosti si të veproni

Menjëherë pasi të keni realizuar pagesën dhe pas verifikimit të saj në mënyrë automatike për pak minuta, sistemi është i konfiguruar që ta krijojë serverin automatikisht për ju. Gjithçka që duhet të bëni është që të kontrolloni e-mailin tuaj dhe të ndiqni udhëzimet, të merrni detajet dhe të filloni punën! Shkurtimisht, ju duhet të përqëndroheni në këto shërbime; Your domain , Web Hosting, Ndërtimi dhe mirëmbajtja e Faqes, Programim dhe dizajn, çertifikata SSL, etj!
  • 30 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Çfarë është hapësira SSD dhe çfarë është bandwidth

Hapësira e një serveri tregon kapacitetin që ju keni në dispozicion për faqen tuaj. Zakonisht për...

Diçka për fjalën domain

Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në...

Çfarë është web hosting

Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një...

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host!?

Sigurisht që PO!Përderisa domaini regjistrohet nën emrin dhe të dhënat tuaja personale apo të...

Çfarë janë “Name Servers” (DNS)!?

Në momentin kur ju shtypni www.ams.al, lind pyetja; si mundet kompjuteri të gjejë këtë pikërisht...