Çfarë është hapësira SSD dhe çfarë është bandwidth

Hapësira e një serveri tregon kapacitetin që ju keni në dispozicion për faqen tuaj. Zakonisht për  një faqe normale mjafton edhe 1 GB hapësirë, por për një faqe të mirë dhe me vizitorë të konsiderueshëm nevojitet diçka më shumë. Ndërsa Serveri SSD është teknologjia më inovative, dhe ka shpejtësi marramendëse, 300 % më e shpejtë.

Bandwidth (transferta mujore) shprehet me ndërveprimin online të faqes tuaj dhe matet me numrin e vizitorëve që ju do të keni. Normalisht për 10 000 vizitorë në muaj nuk nevojiten më shumë sesa 5-8 GB transfertë mujore në dispozicion.

  • 35 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Diçka për fjalën domain

Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në...

Çfarë është web hosting

Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një...

Pas pagesës për regjistrim domaini ose plan hosti si të veproni

Menjëherë pasi të keni realizuar pagesën dhe pas verifikimit të saj në mënyrë automatike për pak...

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host!?

Sigurisht që PO!Përderisa domaini regjistrohet nën emrin dhe të dhënat tuaja personale apo të...

Çfarë janë “Name Servers” (DNS)!?

Në momentin kur ju shtypni www.ams.al, lind pyetja; si mundet kompjuteri të gjejë këtë pikërisht...