Articles

 Çfarë janë faqet Dinamike

Me faqe Dinamike nënkuptohet një website dinamik në kod dhe në përmbajtje. Në këtë website,...

 Çfarë janë faqet Interaktive

Me faqe Interaktive nënkuptohen ato faqe dinamike, të cilat kalojnë përtej një shkarkimi të...

 Çfarë janë faqet Statike

Me faqe Statike nënkuptohet ajo faqe që nga ana e ndërtimit është ruajtur në servera ashtu siç...

 Këshilla përpara se të nisni një faqe tuajën

Duke parë që kohët e fundit po lëshohen shumë faqe online, doja të jepja disa këshilla...

 S'kam nevojë për webfaqe dhe kam shumë punë dhe klientë

Pa mendoni njëherë se edhe shumë firma të tjera të njohura kanë shumë punë vazhdimisht, por kanë...

 Disa arsye të fuqishme pse duhet të keni një webfaqe

Shumë njerëz shfletojnë faqe interneti natën vonë, ditën herë pas here, nga telefoni i tyre, pra...

 Arsye të fuqishme për reklamimin e biznesit tuaj në internet

Çdo organizatë, e cila nuk ka një strategji që e shfrytëzon internetin për reklamim me shumë...

 Çfare lloji webfaqesh është e nevojshme të ndërtoj

Çdo faqe interneti ka një qëllim të ndryshëm, dhe mënyra më e mirë për ta gjetur qëllimin e një...

 Çfarë përfshin mirëmbajtja e faqes së internetit?

Sot ne kemi evoluar, nga faqe interneti të thjeshta statike në kthesën e madhe të shekullit ,...

 Lidhjet në një Faqe Web

Lidhjet në një Faqe Web  Lidhjet janë mënyra e vetme që vizitorët e faqes tuaj arrijnë të gjejnë...