Çfarë janë faqet Dinamike

Me faqe Dinamike nënkuptohet një website dinamik në kod dhe në përmbajtje. Në këtë website, paraqitja e informacionit është e menaxhueshme nga përdoruesi fundor, dhe ku kodi të lejon të proçesosh forma elektronike për shkarkim dhe komunikim me e-mail. 

E krijuar mbi CMS mundëson:
- Publikon, editon informacionin nga një ndërfaqe;
- Menaxhim i formatimit;
- Indeks;
- Kërkim;
- Ruajtje e versioneve të informacionit;
- Arkivim dokumentacioni, media (foto dhe filma), kontakte;
- Kalendar i ngjarjeve, etj!

  • 253 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Lidhjet në një Faqe Web

Lidhjet në një Faqe Web  Lidhjet janë mënyra e vetme që vizitorët e faqes tuaj arrijnë të gjejnë...

Këshilla përpara se të nisni një faqe tuajën

Duke parë që kohët e fundit po lëshohen shumë faqe online, doja të jepja disa këshilla...

Çfarë përfshin mirëmbajtja e faqes së internetit?

Sot ne kemi evoluar, nga faqe interneti të thjeshta statike në kthesën e madhe të shekullit ,...

Çfare lloji webfaqesh është e nevojshme të ndërtoj

Çdo faqe interneti ka një qëllim të ndryshëm, dhe mënyra më e mirë për ta gjetur qëllimin e një...

S'kam nevojë për webfaqe dhe kam shumë punë dhe klientë

Pa mendoni njëherë se edhe shumë firma të tjera të njohura kanë shumë punë vazhdimisht, por kanë...