S'kam nevojë për webfaqe dhe kam shumë punë dhe klientë

Pa mendoni njëherë se edhe shumë firma të tjera të njohura kanë shumë punë vazhdimisht, por kanë edhe webfaqe, si prsh; Microsoft, Top-channel, Coca Cola, Mercedes, BMW, etj.). Në ditët e sotme të mos kesh webfaqe do të thotë si të mos kesh kartvizitë dhe adresë, pra firma juaj punon, por nëse dëshironi klientë të rinj, ata nuk do mund ta dinë se si të arrijnë të kontaktojnë me ju dhe si të vlerësojnë produktet dhe shërbimet tuaja.
Është domosdoshmëri dhe njëkohësisht marketing online 24 orë pa u ndalur dhe pa kosto. Çdo reklamë tjetër e biznesit tuaj në: TV, Gazetë, Radio etj,. është e kohëpaskohshme dhe afatshkurtër kurse webfaqja mbetet i vetmi marketing 24 orë në ditë.
  • 82 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Lidhjet në një Faqe Web

Lidhjet në një Faqe Web  Lidhjet janë mënyra e vetme që vizitorët e faqes tuaj arrijnë të gjejnë...

Këshilla përpara se të nisni një faqe tuajën

Duke parë që kohët e fundit po lëshohen shumë faqe online, doja të jepja disa këshilla...

Çfarë përfshin mirëmbajtja e faqes së internetit?

Sot ne kemi evoluar, nga faqe interneti të thjeshta statike në kthesën e madhe të shekullit ,...

Çfare lloji webfaqesh është e nevojshme të ndërtoj

Çdo faqe interneti ka një qëllim të ndryshëm, dhe mënyra më e mirë për ta gjetur qëllimin e një...

Arsye të fuqishme për reklamimin e biznesit tuaj në internet

Çdo organizatë, e cila nuk ka një strategji që e shfrytëzon internetin për reklamim me shumë...