Çfarë përfshin mirëmbajtja e faqes së internetit?

Sot ne kemi evoluar, nga faqe interneti të thjeshta statike në kthesën e madhe të shekullit , faqe interneti dinamike me sistem qëndror menaxhimi. Faqet e vjetra të internetit, do të mund të “parkohen” online njësoj sic mund të ruani një libër të vjetër në biblotekën tuaj. Faqet tona të internetit kërkojnë mirëmbajtje të rregullt për të parandaluar humbjen e të dhënave dhe sigurinë e faqes tuaj. Ashtu siç funksionon përkujdesja dhe mirëmbajtja për makinën tuaj në të njëjtën mënyrë duhet përkujdesja ndaj faqes tuaj të internetit .

Pse ju nevojitet mirëmbajtja e faqes së internetit? Interneti është padyshim vazhdimisht në ndryshim dinamik dhe i pandalshëm, dhe në mënyrë që faqja juaj e internetit të vazhdojë të përshtatet tamam siç duhet me çdo shfletues, me programet inovative dhe të jetë me padiskutim i sigurt nga sulmet e keqdashësve, ateherë scriptet duhet të azhurnohen rregullisht me saktësi profesionale. Konkretisht, azhurnimi i WordPress bëhet i disponueshëm çdo 45 ditë.

Është ecenciale për faqen tuaj që të realizohet procesi i kujdesit të vazhdueshëm:

 • Për të shmangur rreziqet e internetit dhe për të zvogëluar risqet e sigurisë që kanosen.
 • Për të siguruar që faqja juaj punon siç duhet në shfletues të ndryshëm,  si Internet Explorer, Firefox, Safari dhe Chrome.
 • Për shkak se motorrët e kërkimit vlerësojnë më shumë materialet e reja.
 • Për shkak se lidhjet dhe faqet e dëmtuara ndikojnë tmerrësisht shumë në renditjen tuaj në motorrët e  kërkimit.

Ne mund ta realizojmë azhornimin total të faqes tuaj sa herë ju duhet ose mund ta përditësojmë sipas frekuencave të ndryshme. Nëse faqja juaj kërkon një përditësim të rastit apo ndryshime të vazhdueshme javore, ne kemi një zgjidhje për të mbajtur faqen tuaj të apdetuar dhe të saktë me përmbajtje të freskëta. Paketat tona të mirëmbajtjes janë 2, kemi paketën standarte dhe atë profesionale.

Ju kërkojmë që të na jepni mundësinë t’ju asistojmë për të rinovuar programet tuaja, të bëjmë ndryshime në përmbajtjen e faqes tuaj, të menaxhojmë dyqanin tuaj online, shkurtimisht dhe saktësisht na jepni mundësinë t’ju asistojmë në atë që jemi të aftë të bëjmë.
Lidhjet në një Faqe Web, host ne shqiperi, hosting albania, hostime, host në shqipëri, krijo faqe interneti, hap faqe online, krijime vizuale, dizajn grafik, zhvillim webi, google my business, SEO, web host, marketing.

Planet për mirëmbajtje të faqes përfshijnë:

 • Inspektim total i faqes, sistemime të teksteve shqip dhe anglisht.
 • Kërkesa për materiale të reja në faqe, slideshow, foto, tekste etj.
 • Website backup mujor
 • Google analytics, analizë trafiku
 • Google webmaster tools, inspektim teknik i faqes dhe listim në google search
 • Bing webmaster tools, bing search, yahoo search
 • Update i Sitemap në xml
 • Analizë SEO dhe azhornime
 • Analizim keywords dhe azhornime
 • Meta description, analizë, optimizim
 • Kontroll i links në faqe dhe funksionimi i tyre
 • Update i sistemit të faqes, CMS dhe modulet e tjera shtesë.
 • Optimizimi i shpejtësisë së faqes (imazhe, scripte etj) 
 • Testim i formulareve elektronik

 Çfarë përfshin mirëmbajtja e internetit?

 • Kopje e plotë e përditshme backup e faqes suaj të internetit.
 • Update të WordPress sa herë bëhen të disponueshëm.
 • Përditësime mujore të plugineve
 • Ndryshimet e produktit apo shtesa
 • Foto, grafikë dhe lista të përditësuara
 • Ri-shkrim tekstet ose redaktime
 • Facelifts Site dhe makeovers për faqen tuaj
 • Trajnim
 • Faturimi mujor i detajuar
 • Komunikimi me telefon, e-mail, apo video chat 5 ditë në javë

Cilat janë avantazhet ?

 • Avantazhe ekonomike. Kushton shumë herë më pak sesa të punësoni një IT që e bën këtë punë
 • Faqja juaj e internetit editohet nga profesionist te fushës.
 • Motorrat e kërkimit avantazhojnë faqet me material të freskët.
 • 75 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Lidhjet në një Faqe Web

Lidhjet në një Faqe Web  Lidhjet janë mënyra e vetme që vizitorët e faqes tuaj arrijnë të gjejnë...

Këshilla përpara se të nisni një faqe tuajën

Duke parë që kohët e fundit po lëshohen shumë faqe online, doja të jepja disa këshilla...

Çfare lloji webfaqesh është e nevojshme të ndërtoj

Çdo faqe interneti ka një qëllim të ndryshëm, dhe mënyra më e mirë për ta gjetur qëllimin e një...

S'kam nevojë për webfaqe dhe kam shumë punë dhe klientë

Pa mendoni njëherë se edhe shumë firma të tjera të njohura kanë shumë punë vazhdimisht, por kanë...

Arsye të fuqishme për reklamimin e biznesit tuaj në internet

Çdo organizatë, e cila nuk ka një strategji që e shfrytëzon internetin për reklamim me shumë...