Articles

 Hyrje në realizimin e Faqeve të Internetit

Gjithmonë duhet te dihet parimi i funksionimit të botës WEB dhe komunikimit me faqet Web. Në...

 Planifikimi i Faqes së Internetit

Planifikimi i Faqes se Internetit  Në planifikimin e faqeve web duhet të kihen parasysh disa...

 Mënyrat për dizenjimin e Faqeve WEB

Menyrat per dizenjimin e Faqeve WEB Per te realizuar ndertimin dhe funksionimin e efekteshem te...

 Problematikat në Ndërtimin e Faqeve Web

Problematikat në Ndërtimin e Faqeve Web Nuk mund te perjashtojme ne asnje menyre problemet qe...

 Konceptet për Hyrje në WEB

Konceptet për Hyrje në WEB Interneti eshte rrjeti me i madh qe ka mbuluar boten elektronike, me...

 Publikimi i Domain-it dhe Host-it

Publikimi i Domain-it dhe Host-it Qe te publikohet materiali jone, pra faqja web, duhet te...

 Dizajni dhe Zhvillimi i Faqes Së Internetit!

Dizajni i faqeve të internetit është proces i rrethuar me teknika shumë të ndryshme dhe aftësi që...

 Ndërtim Faqe Interneti Responsive

Dizenjimi “responsive” është trendi më i fundit në fushën e web design. Sipas statistikave,...

 Mirëmbajtja dhe optimizimi e faqes së internetit?

Pse ju nevojitet mirëmbajtja e faqes së internetit?  Interneti është padyshim vazhdimisht në...