Çfarë është Add-on Domain

Add-on Domain është një domain i plotë funksional që do të shfrytëzojë një folder në faqet kryesore ftp. Ju nuk mund të krijoni një addon domain nëqoftë se dns juaj nuk i është shtuar serverit ende. Tek ne, kjo është automatike dhe funksionale! Vihet re që kur krijohet një addon domain, janë tre hapësira që cPaneli kërkon: 1. "New Domain Name" vendosni newdomain.com dhe jo www tek emri! 2. "Username/directory/subdomain Name:" Ky do të jetë folderi i ri ku cPaneli krijohet në llogaritë tuaja ftp kryesore. Sigurohuni që emri që ju i vini, nuk i përket një folderi. Shembull; Le ta zëmë se ju doni t'ia vini userneimin lokris. Ju nuk mund të keni një follder në llogarinë tuaj që emërohet lokris, por në qoftë se ju keni një të tillë dhe këmbëngulni të krijoni uzerneimin lokris për addon domain, do të krijoni një rrëmujë që s'ka mundësi që ti gjindet filli! 3. "Fjalëkalimi:" vini një të tillë si ta dëshironi (të fuqishëm). Përfundimisht, ai është një domain name i plotë dhe funksional. Ai quhet subdomain megjithëse në të vërtetë ai është një addon domain dhe do funksionojë si një domain.
  • 103 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Çfarë është hapësira SSD dhe çfarë është bandwidth

Hapësira e një serveri tregon kapacitetin që ju keni në dispozicion për faqen tuaj. Zakonisht për...

Diçka për fjalën domain

Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në...

Çfarë është web hosting

Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një...

Pas pagesës për regjistrim domaini ose plan hosti si të veproni

Menjëherë pasi të keni realizuar pagesën dhe pas verifikimit të saj në mënyrë automatike për pak...

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host!?

Sigurisht që PO!Përderisa domaini regjistrohet nën emrin dhe të dhënat tuaja personale apo të...