Çfarë është parkimi i domaineve (Parked Domain)!?

(Parked Domain), Parkimi i domaineve mundëson (kundrejt një pagese të vogël ose pa pagesë si në rastin tonë ku mjafton të keni një llogari hosti tek ne dhe të mund të parkoni domaine sa të doni), të rezervohet një domain i veçantë për përdorim të mëvonshëm dhe shfaqjen e një faqeje të njohur si “under construction” (në ndërtim). Ju mund të regjistroni një domain dhe të mos e parkoni asgjëkundi por në këtë mënyrë siti juaj do të jetë i paaksesueshëm deri në momentin që do të keni një web host.
  • 38 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Çfarë është hapësira SSD dhe çfarë është bandwidth

Hapësira e një serveri tregon kapacitetin që ju keni në dispozicion për faqen tuaj. Zakonisht për...

Diçka për fjalën domain

Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në...

Çfarë është web hosting

Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një...

Pas pagesës për regjistrim domaini ose plan hosti si të veproni

Menjëherë pasi të keni realizuar pagesën dhe pas verifikimit të saj në mënyrë automatike për pak...

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host!?

Sigurisht që PO!Përderisa domaini regjistrohet nën emrin dhe të dhënat tuaja personale apo të...