Çfarë është një Subdomain!?

Subdomainet janë zgjatime të domainit kryesor.
Për shembull, tek faqja kryesore ofris.al, mund të aksesohet nëpërmjet ofris.al, kurse versioni i faqes në italisht mund të aksesohet nëpërmjet it.ofris.al. Në këtë rast, it është një subdomain.
  • 29 Usuários acharam útil
Esta resposta lhe foi útil?

Artigos Relacionados

Çfarë është hapësira SSD dhe çfarë është bandwidth

Hapësira e një serveri tregon kapacitetin që ju keni në dispozicion për faqen tuaj. Zakonisht për...

Diçka për fjalën domain

Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në...

Çfarë është web hosting

Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një...

Pas pagesës për regjistrim domaini ose plan hosti si të veproni

Menjëherë pasi të keni realizuar pagesën dhe pas verifikimit të saj në mënyrë automatike për pak...

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host!?

Sigurisht që PO!Përderisa domaini regjistrohet nën emrin dhe të dhënat tuaja personale apo të...